Blog

Skyddsänglar

Visst finns det änglar, dom finns överallt runt om oss. Det finns ärkeänglar , skyddsänglar, jordänglar mfl. Jag skulle vilja berätta om mina två skyddsänglar.

Min farmor, en av den mest otroliga människa jag har mött. Tyvärr finns hon inte kvar, men hon sitter på min högra axel. Hon var medial och hade förmågan att se saker som ingen annan gjorde. Hon levde för att hjälpa andra, hon satte sig själv alltid åt sidan. Hennes syfte var att hjälpa andra och främst äldre människor. Hon var engagerad i Röda Korset, hon var väldigt troende. Tack vare henne är jag den jag är idag.

Min far, som inte han heller finns var min absolut bästa vän. Han sitter på min vänstra axel. Han lärde mig att våga vara den jag är. Han var farmors raka motsats, men den enda som uppmuntrade mig att göra det jag ville och följa mina drömmar. Han finns även hos mig och sonen och vakar över oss.

När jag utövar vägledning finns dessa två alltid med mig. De guidar mig och leder mig till rätt energinivå. Tillsammans med dom kan jag ge bästa vägledningen.

Jag och mina skyddsänglar finns här för att ge den bästa möjliga hjälp och vägledning.

Allt Gott!