Blog

Ännu mer tips om hur kan du skydda din energi

Mer tips om hur kan du skydda din energi är att kontrollera dina tankar och känslor genom mindfulness. Vi är vad vi tror att vi är, så när du fokuserar på hur stressad eller trött du är, då är du allt du kommer att vara: stressad och trött.

Mindfulness är metoden att vara medveten om vad du tänker och hur du pratar med dig själv, såväl som hur omgivningen påverkar dig. När du uppnår denna medvetenhet blir det så mycket lättare att skapa positivitet och ta sig bort från negativitet.

Att visualisera en plats du älskar, där du känner dig trygg och lugn, är ett kraftig verktyg att använda när det gäller att skydda din energi. Kanske tänker du på din säng, helt mysig med dina favorit kudde. Kanske tänker du på den skogen stig du älskar att vandra.

Skapa ett hem fullt av färger, dofter och möbler som du älskar. Matlagning, pyssel, läsning, oavsett dina intressen, ta dig tid att ägna dig åt dem. Att veta att du har en härlig och trygg hem att återvända till i slutet av en jobbig dag kommer att göra en stor skillnad för din inne fred.

Allt Gott!