Blog

Att vara ensam betyder inte ensamhet

Jag är en morgonmänniska. Jag älskar att vakna tidigt, fånga dagens första ljus medan doften av färskt kaffe sprider sig i köket. Det är min favoritstund på dagen. Jag tycker om att meditera lite efter frukosten. Några tysta minuter hjälper mig att fokusera bättre, att prestera bättre och att ha en positiv och energisk attityd i vardagen.

Jag organiserar mitt schema för hela veckan alltid i förväg så att jag få mer tid eftersom tiden är ovärderlig viktigt för mig. Min tid är också mycket strukturerad och jag har mina rutiner som hjälper mig att öka produktivitet i mitt liv.

Det är därför jag älskar att vara ensam. För att ha min egen tid, var kan jag göra något jag verkligen tycker om eller bara dagdrömma.

Att vara ensam betyder inte ensamhet, tvärtom, finns många fördelar med det. De stunderna av inre resan hjälper oss att känna oss bättre och att öka positivitet och själv förtroendet.
Tycker du om att vara ensam?

Allt Gott!