Blog

Ditt Horoskop 2022

Lejonet 22/7-22/8

Du är en obotlig romantiker även om du inte gillar att flirta. Det du söker i kärlek handlar mycket om vänskap och trohet. I år är du aktiv i ditt sökande. Är du singel ska du söka dig till Lejonet, Skytten eller Vattumannen. Är du i relation jobbar du hårt på att få era schema att gå ihop.

I år kan du komma att behöva ta snabba beslut och något tar mycket av din tid just nu. Möjligheterna till att arbeta eller studera hemifrån ökar och det kommer bli avgörande för dig hur hur du kommer prioritera rent taktiskt. Du är som mest kreativ ute i naturen och i år får din andliga sida chansen att blomstra där.

Din privata situation kräver mer av dig just nu. Du trivs bäst i arbetet när du själv får bestämma om och vad du ska göra. Du har förmågan att hitta lösningar där ingen annan ser dem. Detta kan leda dig till framgång. Störst effekt på dig får du om du en gång för alla släpper din historia och ditt bagage och inser att det faktiskt bara är du själv som bestämmer hur du ska vara. Det känns som att du ordnar en trygg och lugn plats i ditt hem där du kan ta det lungt. Du är försiktig med inköp men i år kommer du lägga en del pp dig själv för nöjes skull. Spel på hästar kan ge vinst och ditt turnummer är 2.

Jungfrun 23/8-22/9

För de flesta som är födda i Jungfrun ringer det bröllopsklockor och kanske även så för dig. Är du i en relation och vill ha en förändring är det ett bra läge för det nu. Vänta inte. Som singel dras till många olika person men men de uppfyller inte dina önskemål. Året bjuder dock på många äventyr, du behöver bara vara modig och lita på ditt omdöme. April är den bästa tiden att dejta och i relation pratas det om förlovning eller ett samboliv. En resa kommer att betyda mycket. Bästa partner får du i Oxen, Stenbocken eller Vattumannen.

I år utvecklas både din livskvalitet och livsstil. Du kommer under året måste du ta ett riskfyllt beslut och sluta försöka kontrollera resultatet här och nu. I ditt arbete har du ett gott sinnelag för ekonomi och du kommer briljera inom data/teknik men även inom handel och vård. Men du når succé om du vågar ta steget att öppna eget. Du bör undvika att investera i värdepapper och valuta. Vinstchans har du inom sifferspel och Lotto. Ditt turnummer är 5.

 

Imorgon kommer ditt horoskop för Vågen och Skorpionen.

Allt gott