Blog

Ditt Horoskop 2022

Vågen 23/9-22/10

Är du singel bjuder 2022 dig på mycket romantik. Har du ännu inte hittat din livs kärlek är chanserna goda i år. Har du en affär med någon kan det leda till en mer seriös relation. Maj-Okt är det många som slåss för en plats i ditt hjärta. Var dock inte för snabb utan tänk efter, dejta och välj med omsorg. Kärlek finner du hos Oxen, Tvillingarna och Skorpionen.

Året präglas av flyt när det gäller arbete eller utbildning. Du finner din roll och känner dig glad. Du är en uppskattad vän och familjens medelpunkt. I år måste du värdesätta dig själv och läsa dig sätta gränser. Du samlar på mycket olika saker och kommer hitta något som är värdefullt och som kommer ge dig en större summa pengar. Vinstchans har du på spel i fotboll. Ditt turnummer är 7.

Skorpionrn 23/10-21/11

Drömmen att hitta den sanna kärleken växer inom dig och under sommaren har du chans att den dyker upp. Du bör lära dig både ge och ta i relation utan att veta nästa steg. Var nöjd med att var sak tar sin tid. Som singel får du under våren många tillfällen till dejtande. Skjut inte bort någon. Du vet ju vad du vill så följ ditt hjärta. Kärleken finner du hos jungfrun, vågen eller stenbocken.

Ett år fullt av överraskningar, kanske startar du eget eller så kan du komma få en möjlighet till en ny tjänst. Du behöver förstå och inse att du är en bra arbetsledare. I år är det bra tid att investera i något du länge funderat på. Det kan bli din lycka. Sträck ut din hand till de som har effektiva lösningar. Våga göra din grej så kan ett personligt varumärke byggas upp. Du kommer få en del hintar om vilken väg du ska välja. Satsa på värdepapper de ger mer vinst än spel. Din tursiffra är 8.

Imorgon kommer ditt horoskop 2022 för Skytten och Stenbocken.

Allt gott