Blog

Ditt Horoskop 2022

Här kommer årshoroskop för skytten och stenbocken

Skytten 22/11-21/12

Året bringar framgång i kärlek. En resa blir spännande vare sig du åker ensam eller med partner. I relation kan det vara trassligt i början av året men April-Sept levererar. Är du singel blir det en eller flera romanser. Kan hända att du kan bli galet kär. Kärlek ska du söka hos tvillingarna, lejonet eller vattumannen.

Du är effektiv och omtyckt på ditt arbete men glöm inte bort ditt eget välbefinnande. Du bör se till att ha rutin I din vardag gällande mat,träning och sömn. Arbetar du inom media eller skola når du framgång. I år kommer du lära dig ett nytt språk. Det sägs att du ska ägna dig mer åt det spirituella. Vinstchans har du på spel med hästar och ditt turnummer är 9.

Skytten 22/12-20/1

Du har ett vänligt sätt och det ger dig framgång i kärlek i år och i relation är det bra tid för förändring om det är det du vill ha. Är du singel blir det en del korta romanser eftersom du föredrar en stabil relation. I relation behöver du kanske tänka efter. Ni har nått en punkt där du har tröttnat. Det behövs förnyelse för att återfå gnistan igen. Som singel bör du söka kärlek hos oxen och kräftan.

I år upptäcker du tydliga mönster kring hur dina tankar påverkar det som händer runt dig. Din attityd och inställning kommer hjälpa dig på flera plan. Blir ett bra år gällande arbete. Bäst för dem som jobbar med natur eller kultur. Genom en kurs kan du avancera, men hårt arbete krävs av dig. Gör en sak i taget och slutför det zu påbörjat. I år har du full koll på dina pengar och nåt nytt till hemmet glädjer dig. Vinstchans har du i spel gällande fotboll. Din tursiffra är 7.

Imorgon kommer ditt horoskop 2022 för vattumannen och fiskarna.

Väl mött