Blog

Ditt Horoskop 2022

Här kommer ditt horoskop 2022 för de sista två stjärntecknen vattumannen och fiskarna.

Vattumannen 21/1-18/2

I år får du chans att uppleva verklig och fin romans. Singel, låt dig lockas i en relation med någon som bor nära vatten. I relation tampas du .ed känslor om att stanna eller gå. Det finns sår inom fig som behöver läkas. Du måste släppa det förflutna och bli mer modig. Sommaren levererar kärlek och det finns någon om du väljer att se det. Kanske kommer du hamna i en konkurrensrelation. Du passar bäst med tvillingarna, lejonet och vattumannen.

Du är en tillgång på ditt arbete och zu får beröm för det. Du har framgång på alla områden så tro på dig själv. Var ute mycket i naturen, simma eller meditera. Om du är mer sparsam så blir din ekonomi bättre. Du har chans att vinna på lotto eller keno. Din tursiffra är 3.

Fiskarna 19/2-19/3

I grund och botten har du framgång I kärlek men inte alltid rätt har du rätt vän vid din sida. Följ ditt hjärta men försök göra mer stabila val. Lita på dig själv och kärleken. Våren kommer med beundrare. I relation skämmer ni bort varann med kvalitetstid och bekvämligheter. Ni gör uoo gemensamma planer och blickar framåt. Som singel möter du under året någon som kommer bli din livscoach. Bäst passar zu med oxen , kräftan och fiskarna.

Året börjar med att du möter dina drömprojekt och drömmål. Du gör din grej. Året gör dig populär och du hanterar utmaningar på rätt sätt. Ditt förhållningssätt till saker förändrar successivt under året. Du är villig att kasta dig ut och se vart du landar. Du är envis, uthållig och du finns alltid till hands om någon behöver din hjälp. Jobbar du aktivt med barn eller inom data får du trygghet. Du behöver spara undan lite pengar i år . Chans att vinna har du inom sifferspel och lotter. Ditt turnummer är 4.

Hoppas ni får lite nytta av ditt horoskop 2022.

väl mött alla