Blog

Ditt Horoskop 2022

VÄDUREN 20/3-19/4:

Ett romantiskt år spår korten. Är du singel finns det en hel del chanser till romans. Är du i relation startar året med frågetecken kring er relation. Ni tycks ha svårt att kompromissa med varandra. Som singel väcks något i dig och sommaren bjuder på mycket romantik. Oktober månad ger dig möjlighet att ingå mer seriöst med någon eller så tar du nuvarande relation till en ny nivå. Eftersom en resa väntas så kanske är det då du möter din kärlek. Så blir du bjuden på en resa på hav, tacka ja!

Det föreligger stora möjligheter till ett nytt arbete där det verkar gälla lantlig miljö. Detta år kommer kretsa mycket hur du väljer att prioritera och du behöver släppa en del av dig och upprätta en plan så det nya kan få plats.

Under Maj kommer en djupare värld öppnas för dig. Det förekommer inga förändringar i arbetslivet, dock kommer din ekonomi bli bättre. Vinstchans har du på sifferspel och lotto. Ditt turnummer är 7. Dina bästa kärleschanser finner du hos Lejonet,Skytten eller Vattumannen.

 

OXEN 20/4-20/5

Ett år fyllt med kärlek och harmoni väntar dig. Är du singel kan det hända att du finner din kärlek på en fest eller en danstillställning. Men var vaksam du kan komma att dras in i något som inte är vad det verkar vara. Lever du i relation kan det tyvärr få ett abrupt avslut eller tvärtom , resultera i bröllop.

Genom ditt hårda arbete kommer du nå framgång. 2022 är arbetsår som kommer kräva mycket av dig. Du måste kämpa för att verkligen nå dit du vill. Det kan underlätta att du ibland ger efter för saker du inte brukar göra. I år får du lättare att ta snabba, kloka beslut. Som person utvecklas du mest genom arbete i grupp. Du behöver också avsätta tid och utrymmer för vila och återhämtning. 2022 och vad som kommer kan vara början till något stort för dig. Det kan löna sig att investera i värdepapper och ditt turnummer är 1. Bäst chans till kärlek får du med Kräftan eller Vattumannen.

 

Imorgon kommer Ditt Horoskop för två nya stjärntecken.

Väl mött