Blog

Ditt Horoskop del 2

I dag lägger jag ut ditt horoskop 2022 för Tvillingarna och Kräftan

Tvillingarna 21/5-20/6

Både för dig som är singel eller är i en relation så blir det ett kärleksfullt år. I en relation sätter du upp vissa spelregler eftersom du vägrar hamna i svartsjuka eller i ett underläge. Du tar helt enkelt för dig. Se detta som en möjlighet att kunna gå till botten med onödiga mönster som inte gagnar dig. I juli känner du dig extra karmatisk och utstrålar passion. Dock är det för singlar ingen ide att kasta sig in i något enbart för att slippa ensamheten. Dina säkra val i kärlek finner du hos Väduren, Vågen och Vattumannen. Som singel kommer du träffa någon som du letar efter och kan ge dig det du vill ha.

I år behöver du lära dig att bli mer sårbar och att det inte är farligt att gå in på djupet med saker och ting. På arbetet vet du vad du vill och zu hoppas på en befordran. Du lyckas genom ett medieföretag, skola eller inom data och teknik. Ett karriärsbyte kanske blir aktuellt. Året ger dig framgång vad du än väljer. I år bestämmer du dig även för att hitta ett annat sätt att göra saker på, hitta inspiration och mer motivation genom ditt egna arbetssätt och kollegors. Att du får möjlighet att arbeta i grupp kan bli avgörande. Du kommer att investera i ett mindre boende och du har chans att vinna på hästar. Ditt turnummer är 4.

Kräftan 21/6-21/7

Du är en vinnare i kärlek. Rannsaka dig själv och låt kärleken blomstra. Du kanske har svårt att välja. De personer Du möter i år som singel kommer möta upp dig i din humor och ditt tänk. Du kanske träffar din kärlek på nätet, på krogen, genom vänner, allt är möjligt. Någon från ditt förflutna dyker upp och kanske är det ödet som för er samman igen. I en relation måste ni upptäcka varandra på nytt och ge varandra utrymme för era intressen och nöjen. Bästa val för singlar är Kräftan och Jungfrun.

Du kan få ett erbjudande om en ny tjänst som gör dig glad. Där kommer du bli varmt välkomnad. För att utvecklas måste du vara sann mot dig själv men framför allt tro på dig själv. En kurs eller en utbildning väntar dig i år. De många idéer du haft blir verkställda. Du kommer även få lite bättre ekonomi under året. Det kan komma genom att du ändrar din boendesituation eller att du vinner på spel. Störst vinstchans har du i lotter eller sifferspel. Ditt turnummer är 7.

 

Imorgon kommer ditt horoskop 2022 för Lejonet och Jungfrun.

Väl mött