Blog

Drömmar med budskap

 

I natt drömde jag om att jag hade en riktig tiger som min bästa vän. I min dröm bodde tigern i mitt hem och jag tog hand om honom. Det kändes som vi har känt varandra länge. Jag minns också att det fanns en sorg och en känsla av rädsla i tigerns ögonen.

Jag vet att tigern symboliserar en känsla som jag måste hantera. Kan det vara det att jag nyligen startade ett nytt kapitel i min livsresa och det har fått mig känna lite osäker? Det är möjligt.

Jag älskar att få budskapen genom mina drömmar. Nästa morgonen, jag har sökt om budskapens betydelse och hur det kan hjälpa mig i min framtiden. Tigern, som symboliserar mig själv, vill förmedla att jag måste fokusera på min inre balans och harmoni för att lycka i mitt nya projektet.

Vilken är din sista dröm som du kommer ihåg?

Allt Gott!