Blog

Drömmar om döden är goda tecken

Jag hade nyligen en dröm om att någon från mina kära och nära är död. Jag vaknade den morgonen lite stressad och direkt kontaktade jag personen från min dröm för att veta om allt var ok och befinner sig i god hälsa. Allt var ok och de var glada att höra av mig.

Under den dagen försökte jag komma ihåg alla möjliga detaljer om min dröm. På min lunchrast bestämde jag för att undersöka lite mer om betydelsen av döden i drömmar.

Döden handlar faktiskt aldrig om den verkliga döden. Handlar om ditt liv, och påpekar att en period är på väg att ta slut och ett nytt kapitel ska snart börja.

Det gäller om förändringen, precis som Dödens kortet i tarot, som tolkas som förvandlingen, eller en förnyelse som kommer att ske i ditt liv.

Var inte orolig när du drömmer om döden. Det är bara ett tecken på en kommande avslutning och en ny början i ditt liv. Det kan handla om förändringar känslomässigt eller arbetsmässigt eller om din personliga utvecklingen. Det är en högre budskap till dig för att du ska förstå bättre din situation.

Önskar er fina drömmar!

Allt Gott!