Blog

Energitjuvar

Energitjuvar som tar din energi

Alla har vi väl personer i vår omgivning som tar vår energi eller tillför negativ energi. Dessa människor förlitar sig på oss utan egentligen en tanke på huruvida vi mår eller tänker. De bara tar energi från oss.

Som medial kan man oftast ganska fort märka när det handlar om en energitjuv. Kommer man in i ett rum med många människor känner man ganska fort av stämningen, bar eller dålig.

Tex, En person som hela tiden pratar med dig om dess problem, beklagar sig och gör sig själv till offer, är enligt mig själv en energitjuv. En person som tar dig för given, en chef mfl.

Som sagt finns både posetiv och negativ energi runt oss hela tiden. Jag har genom åren gallrat bort de människor som tagit min energi. Man måste rannsaka noga vad som tar energi eller inte. Det finns fortfarande människor runt mig som jag undviker, de jag kallar energitjuvar.

Men det som ger mig mest posetiv energi är att få möjligheten att hjälpa andra, både via telefon och fysiskt. Har hela mitt liv brunnit för att hjälpa andra men tillika så har stor del gått åt till att bli offer för energitjuvar.

Se till att omge dig med människor som tillför bra, posetiv energi till dig och låt det negativa stå utanför.

Allt väl