Blog

Färgernas betydelse och symbolik del 3.

Här kommer de sista.

Guld: om man attraheras av denna eller nån form av guldnyanser så vittrar det om en budskap till dig gällande framgång, glädje och goda tankar. Det kan även indikera på att du kommer uppnå något du kämpat för eller redan gjort. Guld säger att man ska vara öppen för sin väg.

Silver: Denna är en kvinnlig energi och även månens energi. När du dras till denna är det ett budskap att du bör utforska din andlighet samt din feminina energi. Silver avger ett beskydd, man behöver lyssna på sin inre röst och tro på sin egen styrka. Silver vittnar om att släppa taget om allt gammalt och ta in det nya.

Svart: Denna färg kan både vara posetiv och negativ, beroende budskapet det vill förmedla. Den kan betyda kraft och potential men är i grunden en skyddande färg. Men kan tyvärr även vittra om fara och tråkigheter. Man måste känna in i sin egen känsla när man tar in svarta färgen. Svart står för makt , styrka och stabilitet.

Brun: När brun kommer till dig i nån form säger det att du behöver vara jordnära och motta all andlig energi som kommer från naturen. Berättar även att du bör hålla ett praktiskt förhållningssätt. Brun symboliserar hårt arbete, vill förmedla att du ska fokusera på dina mål men att du kan ibland vara lite lat. Brun står för fertilitet.

Kroppsdel man förknippar med vit färg är ögonlocken. Den vita färgen helar och befriar samt speglar den ärlighet.

Kroppsdelar man förknippar med färgen indigo är nedre del av ryggraden, hjärnan, bihålor, ögonen.

Det var allt

Må väl i den vackra vintertiden