Blog

Fjädrarnas symbolik i spiritualitet

En annan symbol som är mycket känd i den spirituella världen är fjädrarna. De hade alltid varit kopplade till spiritualitet och magi. Även i  konst, litteratur och historia ser vi att fjädrar symboliserar för det mesta änglarna, fred eller positivitet.

Oftast ser vi de vita fjädrarna som en symbol för lycka eller som ett positiv meddelande från vår andliga guide till oss. De svarta fjädrarna har också en djup betydelse eftersom kråkorna eller korparna representerar den magiska världen.

I många kulturer och traditioner används fjädrar av olika färger olika healing metoder eller för att förstärka sin meditation.

Ofta när jag promenerar hittar jag fjädrar. Jag ser fjädrarna som en bekräftelse att mina andliga guider alltid är med mig. Jag har också en drömfångare hemma. Även har en vit fjäder i min plånbok för att attrahera positiva energi.

Allt Gott!