Blog

Horoskop Kärlek

Det finns något som kallas element, där Vatten- Eld- Luft och Jord ingår. Våra stjärntecken ingår i nåt av dessa. Nedanför får du reda på vilka:

Eld: väduren, lejonet och skytten.

Vatten: kräftan, skorpionen och fiskarna.

Luft: tvillingarna, vågen och vattumannen.

Jord: oxen, jungfrun och stenbocken.

JORD representerar praktiska och materiella ting. Eld står för en stark vilja , en stor drivkraft och entusiasm. Vatten representerar känslor och vår empstiförmåga. LUFT står för ett abstrakt tänkande. Dessa är ofta känsliga och mycket empatiska.

Nedan ger jag dig lite vägledning i vilka tecken som passar och inte passar tillsammans.

Oxen: Är ofta väldigt generösa och lojala men tenderar ibland att vara väldigt envis. Man dras till jungfrun och stenbocken då dessa är lojala och har båda fötterna på jorden. Dessa tre har gemensamt smak för lyx och livets allt gott. Passar bäst med kräftan och fiskarna eftersom de är trygga och pålitliga i relationen. Du kan utveckla god vänskap med skorpionen bara du accepterar hens olikheter.

Tvillingarna: De är oftast väldigt sociala personer vilket gör att de har inte svårt att få vänner i de flesta. De är anpassningsbara och väldigt nyfikna. Du passar väldigt bra med vågen och vattumannen då dessa två kan uppfylla ditt behov av kommunikation. Bäst passar du med vågen då de hänger med på allt och är inte småbitar. Väfuren och lejonet delar ditt behov av spänning men det är dock allt.

Kräftan: Du kan verka väldigt känslig och du har ofta svårt att visa vad du verkligen känner. Fiskarna och skorpionen är förstående för din känslighet men den riktigt sanna vännen finner du i skorpionen. Oxen och jungfrun delar dina värderingar och åsikter.

Lejonet: Du omger dig ofta med människor som kan bekräfta dina bästa sidor. Väduren och skytten passar dig då de är utåt, har en stark energi och älskar att ha kul. Skytten får dig att ha roligt och det blir många äventyr. Här finns det goda chanser att få en lång stark relation. Även tvillingarna och vågen kan passa dig pga deras starka självförtroende och stil.

Jungfrun: Du behöver oftast stabilitet och rutiner. Du passar bra med stenbocken då ni delar samma syn på livet och med oxen för deras trofasthet. Du fungerar bra med kräftan och skorpionen som delar dina åsikter om saker och ting.

Vågen: Du blir ofta accepterad och omtyckt av de flesta. Du har två starka motton, harmoni och balans. Vattumannen och tvillingar är de bästa att ha med på roligheter. Vattumannen kanske är ett bättre val för att de ger dig chansen att växa i zig själv och lära dig säga nej. Du skulle kunna fungera med lejonet och skytten pga deras positiva energi.

Skorpionen: Du är innesluten och ogillar ytliga människor. Du trivs oftast bäst ensam. Bäst fungerar Du med kräftan och fiskarna då de förstår dig utan ord. I en relation blir Du och kräftan viktiga för varandra. Men bästa valet är oxen som delar förståelse och intressen med dig.

Skytten: Du är lättsam, utåt och väldigt aktiv. Du har lätt att få vänner. Du passar bra med väduren och lejonet då de ger dig fullt stöd inför nya utmaningar och prövningar. Väduren delar ditt driv och ditt aktiva sätt samt att ni har aldrig tråkigt tillsammans. Med lejonet blir det mycket skratt i relationen. Du skulle kunna passa med vågen och vattumannen men mer som vänner än partners.

Vattumannen: Du tycker att alla är vänner och du tror gott om alla. Du trivs nog bäst med tvillingarna och vågen eftersom ni uppskattar varandra till fullo och värderar varandras självständighet. Med väduren kan du få en kortvarig fungerande relation då er energi är lika.

Fiskarna: Du har stor empatiförmåga och är ledigt anpassningsbar. Du passar bäst med kräftan och skorpionen då de bäst förstår dig och känner med dig i dina tankar. Med kräftan kan det fungera men mer på ett vänskapligt plan då ni båda älskar att ta hand om varandra och andra. Allra bäst passar Du med skorpionen där du hittar det djup Du vill ha samt lojalitet. Mer vänskaplig relation hittar du hos oxen och stenbocken.

Hoppas du får nytta av detta horoskop kärlek. All lyckönskningar i ert sökande

Allt gott