Blog

Hur man kommer över en separation

Att behöva komma över en separation och att förlora sin partner är en fruktansvärd situation för alla att vara i. För att allt vi vill är den känslan av enhet med våra nära och kära. Det är därför vi vill ha familj. Det är naturligt och det är vackert.

Livet har ett mål. Så hur gör livet att vi ska uppnå vår gudomliga målet? Det krossar vårt ego. Det får oss att släppa taget genom att använda relationer. Det är ett mycket kraftfullt verktyg för att krossa vårt ego.

Om du släper taget vid separationen i ett förhållande, går smärtan naturligtvis också. För när du släpper taget finns det plötsligt utrymme, det finns kärleken i att släppa taget, det finns respekt och att låta den andra personen vara fri.

När du förstår den sanningen och du bara kapitulerar, släpp bara, du har mer frid inom dig. Och din partner kommer att få mer frid också. De kommer att se dig och de kommer att förändras, utan att du försöker förändra dem.

Så försök att förstå hur livet fungerar och gå inte emot livet och då kommer du att må bättre, du kommer att vara lycklig.

Allt Gott!