Blog

Kärlekens magiska örter och kryddor

Människor längtar efter värmen av den andra, de vill ha ett kärleksfullt liv, med glädje och mys. Oavsett om man letar efter en ny kärlek eller vill man förbättra sin nuvarande förhållandet, finns visa örter och kryddor som kan hjälpa dig med det. Jag ska nämna tre av dem örter med mycket magisk kraft.

Basilika är mycket populär krydda och känd för sina magiska krafter som spirituellt skydd men också kan användas för kärlek. Doften av basilika är speciellt och attraherar nya relationer. Man kan också bränna färsk basilika för att behålla harmoni i sin nuvarande relationen.

Rosen är mycket känd och har använt som en kärlekssymbol i hundratals år. Den har också helande egenskaper. Rosen kan användas i många former som till exempel att dricka rosenvatten, ta ett bad med rosenblad, rosendoft parfymen och så mycket mer. Oavsett hur du använder den, glöm inte att ta bort taggarna.

Kanel är en mycket omtyckt krydda i köket, speciellt när det gäller bakning. Doften är söt och attrahera positivitet och lycka. Precis som rosen kan användas i olika form: att dricka kanel te eller baka kanelbullar men också genom att tända kanelrökelsen för att attrahera ny kärlek och välstånd.

Allt Gott!