Blog

Medial Vägledning

HEJ

Tänkte jag skulle fortsätta med att skriva om Medial Vägledning, vad det innebär, hur det kan gå till och hur jag själv ger det till människor som behöver.

Kan börja med att förklara vad Medial Vägledning egentligen är, det är budskap som ett medium mottar andligt. Mediumet förmedlar de budskap genom bla bilder, känslor, ord och färger. Det finns många olika sätt som ett medium får till sig budskap och de kan även använda sig av verktyg så som pendel, tarotkort mm. Alla får till sig olika.

Jag har varit medial sedan barn, men det var först runt 2012 som jag började med att ge medial vägledning. Det andliga har alltid funnits hos mig, men jag har nog aldrig riktigt förstått att jag har förmågor som faktiskt kan ge andra vägledning. Jag har alltid varit en bra lyssnare och satt mig själv åt sidan för andra. Jag brinner för att hjälpa människor på alla tänkbara sätt. Jag vet idag att det är just medial vägledning jag ska ägna mig åt.

När du kontaktar mig så börjar jag med att lyssna på din fråga, problem eller situation. Ibland vill man bara att jag ska känna av allmänt. Det jag då gör är att det som först kommer till mig berättar jag. Jag talar om de känslor jag får. Jag har svårt att plocka in detaljer, men det kan hända, beroende frågeställning. Något jag inte plockar in även om jag kan, är frågeställning kring hälsa och barn. Där har jag valt att stänga mig.

Jag får till mig färger och nummer. Men det allra viktigaste redskapet/förmåga jag använder mig av är min intuition. Den är något jag själv använder och vägleder mig av.

Men hur kommer detta då till mig? Ärligt, vet inte. Det bara kommer. Ibland kan jag få till mig budskap från andra sidan medans ibland ingenting. Några har sagt att de uppskattat healing jag gett dem men då har jag gett det omedvetet. Så det jag kan säga är att jag bara är och det bara kommer till mig.

Till sist så vill jag även berätta att jag har två änglar med mig genom min mediala vägledning. Det är min farmor som inte finns kvar och även min far som heller inte finns kvar. Tack vare dessa två kan jag fortsätta hjälpa människor genom att vägleda medialt.

Allt gott!