Blog

Medium och sierska

Det finns ganska mycket informationen om vad betyder att vara ett medium och vad innebär sina mediala förmågor. Mycket mindre finns skriven om vad betyder att vara en sierska och hur sierskor använder sina synska förmågor för att hjälpa de andra.

Som både medium och sierska jag kan förklara till er vad innebär det för mig och vilka är skillnader mellan dem. Alla psykiska förmågor tillhör spiritualiteten och följer universums heliga lagar. Det finns inte stora skillnader mellan medium och sierska. Det är bara sina spå kniker som är lite olika, men båda två tjänar samma syfte: att förmedla budskapen till de som behöver att höra. Medium- och sierskajobb kompletterar sig och tillsammans formar en perfekt andlig symbios.

Jag använder också spådomsverktyg, som tarotkort, runor, orakelkort för att få mer tydliga budskapen. Genom mina mediala förmågor kontaktar jag närståendes från andra sidan.

Som sierska genom min spirituella intuition kan jag läsa personens energi och även situationen som helhetsintryck. Jag får budskapen i form av bilder eller känslor och förmedlar de vidare för att hjälpa de andra i sin personliga och andliga utveckling.

Jag mediterar varje dag och använder tai-chi som andlig träning. Det funkar utmärkt för att balansera min energi och förstärka mina sinnen.

Om du vill kontakta dina anhöriga eller söker svar till dina frågor angående ditt nuvarande liv och möjligheter, så ta steget och gör det.

Allt gott!