Blog

Medium

Svaret blir ja på alla 3 frågorna.

Ett medium är en kanal mellan andevärlden och personen som frågar. Man kan säga att medium är en budbärare, den som förmedlar de budskap som kommer till hen.

Ett medium använder sig av många olika verktyg för att ge bästa vägledningen. Det finns tarotkort, änglakort, pendel och mycket annat. Men främst använder man sig av de mediala förmågor man har.

Ett medium kan vara klarseende, klargörande, intuativ , några av förmågor. Jag själv är kvarstående och intuiativ och arbetar utifrån detta.

Hur man blir ett medium? I grunden så är man det, man föds medial. Men man kan absolut utbilda sig till medium och jobba med ens olika förmågor.

Absolut finns det äkta medium. Om man vill arbeta som medium och vägleda måste man utöva ett så kallat arbetsprov. Utifrån detta, om man klarar det, kan man utöva det som yrke/arbete. Men visst finns det oäkta med. Man kan genom att vara lyhörd och uppmärksam få svar om medium är äkta eller inte. Ett riktigt medium ställer aldrig kontringdfrågor om zig och din bakgrund. Inte heller berättar man om vare sig sjukdomar/hälsotillstånd eller döden.

Jag själv säger aldrig något kunden vill höra, jag berättar det jag får till mig. Inte heller, även om jag kan , svarar jag på frågor om barn/graviditet eller sjukdom/död. Jag berättar den information jag får till mig och utifrån det försöker jag ge den bästa möjliga vägledningen.

Allt Gott!