Blog

Mer tips om hur kan du skydda din energi

Känn igen dina känslor. Dina känslor är viktiga. Som människor kan vi inte bara trycka på en knapp och ignorera negativa känslor. Istället är det viktigt att ta oss genom dessa känslor.

En viktig del av att skydda din energi är att förstå vad är det som dränerar den. Vi är alla olika. Till exempel kan de introverta personer känna sig mentalt utmattade efter att ha träffat massor av nya människor, medan extroverta individer kan känna sig utmattade efter att ha tillbringat dagen ensamma. Oavsett ditt fall genom att förstå vad som dräner din energi ska hjälpa dig att ta den tid du behöver för att vila och ladda batterierna.

Lyssna på vad din kropp säger till dig. Om du inte känner dig bekväm i någon situation eller konversation för att någon är negativ genom skvaller, dömande, klagomål eller något annat, behöver du inte engagera dig. Bara ursäkta dig och lämna rummet.

Du måste också påminna dig själv om att inte alltid kan du kontrollera situationer eller hur andra människor kommer att reagera på dem, men du kan visst kontrollera hur du reagerar. Mer tips kommer i nästa artikel.

Allt Gott!