Blog

Själens syfte

Din själs syfte är att uppleva ditt magnifika jag, din högsta energi, ditt bästa liv. Med andra ord, din själs syfte är att komma hit för att njuta av livets äventyr genom att gå igenom upp- och nedgångar men vara omvandlingsbart så du kan utveckla och bli din bättre version.

Vi är här för att bemöta olika problem, ekonomisk förlust eller relations misslyckande. Det är den utmanande aspekten av livet, men livet är mer än så. Det finns härligheten att se vita duvor flyga över himlen, att se vackra havet och höra ljudet av vågorna, att känna solens värme i ansiktet.

När du förstår din själs syfte, kan du se att det inte har något med ditt yrke att göra. När du lever efter det själsändamålet spelar det ingen vad ditt arbete är. För att glädjen och tillfredställelse finns inom dig.

När du lever ditt enda syfte, och du är under press med deadlines i ditt jobb, påverkar inte dig. Du vet att du presterar mycket bättre när du är lugn och fridfull än när du är stressad, så inuti dig känner du ingen stress.

Detta är en attityd som kan appliceras på vilket jobb som helst. Så oroa dig inte för att anpassa ditt arbete till ditt själssyfte. Arbeta först med dig själv, för när du lever enligt själens syftet så trivs du med vilket jobb som helst.

Allt Gott!