Blog

Soulmate

Mitt första inlägg kommer jag skriva om egen erfarenhet av att träffa sin tvillingsjäl, sin soulmate.

Så vad är då en soulmate, en tvillingsjäl? Min definition är en person som speglar dig själv. Genom att se denne person i ögonen så ser du din egen spegelbild. Hur då?

Jag träffade en person genom visning av lägenhet. Tyckte då att personen var helt ointressant. En kväll satt jag i min fåtölj och en känsla drog i mig att jag var tvungen att skriva till honom. Det visade sig att det var ömsesidigt.

När man hittar sin soulmate känner man direkt att man är hemma. Man får frid i själen. Det känns som man känt personen hela sitt liv eller att man möttes i tidigare liv. Allt är så naturligt. Oftast handlar det om att man hittar sin motsats men man kompletterar varandra.

Det gjorde mannen jag mötte. Han är allt jag inte är, men har vissa egenskaper jag skulle vilja ha. Vi är varandras motsatser men vi hör ihop. Det känns som om jag mötte honom i mitt förra liv och att det var meningen att vi skulle mötas igen.

En soulmate är något stort, något djup och inte alltid man finner den. Några gör det, några inte. Men jag lovar att när du väl gör det så vet du bara , och då är man hemma och hel.

Önskar alla lycka till och hoppas ni får uppleva detta. Väl mött

Så s