Blog

Spirituellt renande örter

 

 

Allt är energi i Universum. En kraftfull, levande energi som flödar i en konstant rörelse genom oss hela tiden. Vi är stora energikällor, både positiva och negativa. Vi ger ut och vi tar in energin alltid.

Utan en riktigt bra energibalans vi blir spirituellt eller fysisk påverkat. Mycket negativitet händer ofta att provocera huvudvärk eller frustration.

För att rensa ut din energi eller din hemsenergi finns renings örter som kan hjälpa dig med det. Här kommer jag att nämna tre av de magiska örterna.

Vit salvia är mycket välkänd för sina renande egenskaper. Genom att bränna vit salviafläck hemma eliminerar du all negativitet. Å andra sida, attraherar parallellt positiva energi.

Citron är en mycket använd frukt i köket året runt. Citrondoften eliminerar den tunga hemenergin och fräschar upp luften. Det kan användas på olika sätt: att dricka det som lemonad, i matlagning eller i ditt bad.

Rosmarin är en fantastisk krydda, som är känd för sina magiska egenskaper. Att tända en rosmarinrökelse hemma återställer balansen och harmonin och öppnar dörren till nya goda möjligheter.

 

Allt Gott!