Blog

Tyda drömmar

Drömmer gör alla. Ibland kan man relatera till dem och förstå ibland inte.

Det sägs att man bearbetar saker och ting genom sina drömmar. Det stämmer mycket. Det finns även mardrömmar och dom är ju naturligtvis mindre trevliga oftast. De säger att man oftast inte kommer ihåg det man drömmer. Men där vill inte jag hålla med.

Jag själv drömmer sällan mardrömmar , men när det händer så kan jag oftast relatera dem till något eller någon. Däremot drömmer jag otroligt mycket i perioder, och jag är säker på att det finns ett budskap i var och dem med.

2019 genomgick jag en neuropsykiatrisk utredning, jag blev diagnostiserad med bland annat PTSD. Posttraumatiskt stresssyndrom. I mitt fall handlade det om trauman jag ej tagit itu med.

Från den dagen till idag bearbetar jag alla mina trauman via drömmar. De är lika fast ändå olika och alla ger de mig budska, insikt eller uppvaknande. Det gäller bara att försöka förstå vad.

Sen finns det givetvis klara betydelser för olika saker och situationer i drömmar men jag tror att den personliga tolkningen är den korrekta. Det är bara du där , ingen annan.

Jag ska ge ett exempel. Jag drömmer ofta en dröm, rollinnehavarna är ofta desamma och gärna i samma dröm. Tre människor som jag bara stängt av från och gått vidare, men som jag förstått måste bearbeta var och en av dem. Men det som är konstigt är att min partner deltar i drömmen. Jag har så många gånger försökt ta reda på vad det betyder och varför min partner är med. Jag har inte kunnat leta mig fram till svar utan har gått igenom drömmarna.

Drömmen betyder ju att min partner visar sig för att ge mig budskapet att han inte lämnar mig, utan att han finns vid min sida. Såklart, även om det är tufft och jag är matt när jag vaknar så förstår jag.

Som jag skrev så finns det olika betydelser av drömmar , men jag kommer använda mig av det bästa, min intuition och min egna tolkning. Vill du tyda en dröm ta gärna hjälp men låt din egna tolkning bli vägvisare

Allt gott