Blog

Vägledning av ett medium

Tänkte skriva lite om hur det är att prata med ett medium per telefon, mina egna tankar och andras tankar jag fått till mig om hur man vill bemötas.

Det finns massor av olika linjer man kan ringa för att få vägledning av ett medium. Hur hittar man just den person man söker? Läs presentationerna, se vilka förmågor hen har, hur hen använder sig av olika förmågor. Läs om hen har några specifika områden. Hittar du någon så låt din magkänsla lotsa dig till att välja rätt medium.

Att bli vägledd av ett medium via telefon kan vara svårt, men vi som arbetar har förmågan att kunna känna in via telefon. Men visst önskar jag ibland att man kunde se frågeställaren för att få ännu bättre energi. Många som kontaktar mig ställer kanske nån eller några frågor , men det resulterar ofta i att hen bara vill ha nån att prata med, få prata av sig med.

Då gäller det att jag fått hen att känna sig trygg med mig och att jag verkligen lyssnar och är lyhörd. Även många som ringer mig vill få det de själva känner bekräftat.

En fördel med att kontakta oss medium på telefon är att man inte behöver se oss fysiskt. Man kanske har svårt att ha ögonkontakt, det kanske är svårt att veta hur och vad man ska fråga och säga. Då är det jättebra att vi finns här på telefon.

De flesta som kontaktar mig/oss vill oftast att man känner in person/situation och frågeställaren bekräftar ja eller nej. Men många gånger med ställer hen fråga/frågor och då utgår man från det.

Min personliga tanke om hur man är ett bra medium och hur man bäst vägleder via telefon är främst att man lyssnar. Att man har empati och förståelse och om det behövs agera vän. Ju mer kunden litar på mig ju mer öppen blir jag och kund och från det kan en bra vägledning ges.

Allt Gott!